26-12-05

Sperma voor een blank Europa

Voor welke waarden staat het VB? Philip Dewinter zei het luid en duidelijk op de nationalistische conventie van het Vlaams Blok in 1991:  "Ja, het Vlaams Blok kiest voor het Eigen Volk Eerst; en ja, het Vlaams Blok kiest voor een Vlaams Vlaanderen; en ja!, het Vlaams Blok kiest voor een blank Europa!"  (zie: http://www.blokwatch.be/index.php?option=com_zoom&Ite...). De mannen van BBET (Bloed-Bodem-Eer-Trouw), die gelinkt zijn aan de neo-nazi's van Blood and Honour Vlaanderen, lopen in de pas van Dewinter en publiceerden als 'kerstgedachte' een oproep om sperma af te staan teneinde het aantal blanken te verhogen.
 
Wat is het  probleem? BBET: "Talloze nationalisten verspillen hun tijd met 'eat, meet and retreat'. Ze ontmoeten medenationalisten bij allerlei bijeenkomsten die niets opleveren. Toch is er een goedkope methode om concreet de toekomst van eigen volk en ras een handje te helpen (...) De nationalist kan zich naar de zaadbank begeven om daar de depositivo's wat aan te vullen." BBET ligt wakker van de daling van het aantal blanken, "zowel in absolute zin als in relatieve zin in verhouding met de gehele wereldbevolking, met als indirect effect ook de absolute en relatieve daling van het aantal sprekers van traditionele talen van Blanke volkeren." Om die redenen roept BBET op om "ons niet onledig houden met allerlei zinloze intra-blanke polemieken, maar de hand aan de ploeg te zetten en grote gezinnen stichten (...) In dit kader moeten de spermabanken gevuld worden met Blank Arisch Europees zaad (...) (om) zo allerlei koppels, die om wat voor reden ook onvruchtbaar zijn, aan een kind helpen. Of beter nog aan een meerling uiteraard, want hoe meer Blankes hoe beter."
 
BBET gaat vervolgens in op een aantal mogelijke bezwaren. Wat als mijn zaad ook voor een halfbloedje zorgt? Antwoord: "Die kans is klein, zeg 1 op 100. Gebeurt het dan zijn er 99 Blankes geboren op 1 halfbloedje. Het resultaat is dan toch voor 99,5 % positief. De wereld is voor 99,5 % blanker geworden. Geen enkel project in de menselijke beschaving kan voor 100 % effectief zijn. Wil men absolute zekerheid in het leven dan is niets mogelijk. Wie dus om dit soort angsten geen sperma wil geven, is een moordenaar van zijn eigen ras." Lesbo's krijgen ook zaad, dat is toch niet helemaal nationaal-socialistische? Antwoord: "Dat kan wel, maar we leven nu niet in 1933 maar in 2005 waar de geboorte van iedere Blanke telt. Het is noodzakelijk om ons in dit opzicht te matigen. Liever een Blank kind dat opgroeit bij lesbische ouders dan helemaal geen Blank kind. De demografische toestand is dermate desastreus dat men dit bezwaar gewoon in de ijskast moet zetten."
 
BBET besluit: "Rond Kerstmis zijn er de verhalen van het Kerstkind. Nu, kinderen komen op de wereld vanwege mannelijk zaad en vrouwelijke eicellen. Zo zit de natuur in elkaar. Baby's komen niet uit de boerenkool, en ook niet vanwege zwanen of duiven die maagdekes bespringen (...). Maagdelijke geboortes bestaan niet, om het Menselijk Arische Ras te laten groeien op de akker van de Aarde moet deze akker bevloeid worden met goddelijk vocht. Schenk dus uw Eigen Ras een kindeke door te doneren. Dat is het beste wat u met kerstmis kan doen. Rahowa, Heil Hitler en Houzee voor het Groot-Arische Rijk."
 
Let wel, dit is geen satirisch stukje. Die mannen menen dat écht. Op vormingsavonden bij collega's neo-nazi's gaan ze uitleggen hoe inferieur andere "rassen" zijn, "dat valt met geen enkel argument tegen te spreken." Bij BBET zijn negationisten als Siegfried Verbeke kind aan huis (zie: http://aff.skynetblogs.be/?date=20050331#975559 en http://aff.skynetblogs.be/?date=20051130#2778681). Wat met de joden moet gebeuren, is te zien in de hoofding van de BBET-website waar een jodenkruis in een vuilnisbak gedeponeerd wordt, met daarnaast de slogan Making Judaism History.  Kif Kif heeft geprobeerd deze racistische site van het net te laten halen, maar dat is hen niet gelukt.

  • Nagekomen bericht.  BBET bekijkt blijkbaar dagelijks deze weblog. Zoals bijvoorbeeld ook de VB'ers Tanguy Veys (zie: http://aff.skynetblogs.be/?date=20050831#2596584) en Björn Roose (zie: http://aff.skynetblogs.be/?date=20051130#2790492). BBET heeft bovenstaand artikel onmiddellijk overgenomen op hun website, en er een commentaar aan toegevoegd. We gaan niet reageren op alle onzin daarin, wel dit. BBET schrijft dat er "ongetwijfeld een aantal raakvlakken (zijn met Dewinter en het Vlaams Belang), maar evengoed zeer scherpe meningsverschillen." We willen dat best geloven. We hebben trouwens niet geschreven dat "BBET aan de leiband loopt van FDW c.q. VB". Wél dat BBET "in de pas van Dewinter" loopt. Dat is iets anders.

19:11 Gepost door AFF/Verzet | Permalink | Commentaren (12) |  Facebook | | |  Print

Commentaren

met 2 maten meten Racisme kan ook van 2 kanten komen he!!! Als Israel zegt we willen alleen joden in ons land, mag dat wel? Waarom mag je zogenaamd overal een mening op hebben, behalve als dat extreem rechts is? Ik keur racisme niet goed, maar wat mij betreft mag iedereen een mening hebben en die uitten of het of andere bevalt of niet.

Gepost door: peter | 27-12-05

plaatje Degene die dit bericht heeft geschreven zit te zeuren over een plaatje,
" Wat met de joden moet gebeuren, is te zien in de hoofding van de BBET-website waar een jodenkruis in een vuilnisbak gedeponeerd wordt, met daarnaast de slogan Making Judaism History".
Dat je het daar niet mee eens bent ok, maar weer beetje dubbel als ik ff naar beneden scroll en daar een plaatje zie van een Nazi met zijn hoofd open en stront erin.
Hoe dat bij mij overkomt is het volgende: Extreem rechts moet zijn bek houden mogen geen mening hebben en moeten weg, extreem links mag daarentegen alles zeggen wat ze willen.
Het enige wat in mijn opzicht nog klopt aan deze site is de naam: Anti fascistisch front, zou het de naam anti rascistisch front hebben dan waren jullie helemaal dubbel bezig.
Prima dat je een mening hebt maar laat andere dat ook hebben.

Gepost door: Peter | 27-12-05

Peter Extreem-rechts mag haar mening hebben. Wij bestrijden die. Wat ook ons recht is.
Maar oproepen ten voordele van het "Groot-Arisch Rijk" en het inferieur beschouwen van niet-blanke volkeren, dat roept herinneringen op aan zwarte bladzijden uit onze Europese geschiedenis, die we niet meer opnieuw willen beleven. En daarom ook strafbaar kunnen zijn.

Gepost door: AFF / Verzet | 27-12-05

reactie AFF Als je perse iets wil bestrijden bestrijdt dan het onrecht in deze wereld in zijn geheel, waarom perse je richten op fascisten? het geweld van facisten tegen anderen valt naar mijn mening heel erg mee, ik hoor de laatste tijd meer van geweld tegen extreem rechts dan andersom. Ik keur geen enkel geweld toe behalve dat in een ring. Dat jullie willen strijden voor jullie "goed "doel ok, maar als je dan toch aan het strijden bent tegen onrecht en dingen die er mis zijn in de wereld, ga bijv eens bij een chinees consulaat protesteren, vanwege de armoedige werkomstandigheden in bijv de mijnbouw, waar jaarlijks duizenden mensen omkomen. Kijk naar de rivieren in China waarvan er naar mijn weten al 2 ernstig bevuilt zijn door ongelukken daar en illegale dumping van chemisch materiaal. Daar gaat de wereld eerder aan kapot dan aan mensen die een andere mening hebben dan jullie.

Gepost door: Peter | 27-12-05

Peter Een ruime meerderheid van anti-fascisten is ook op andere terreinen actief dan de strijd tegen het fascisme. Van werken met maatschappelijk achtergestelde jeugd hier over acties tegen schendingen van de mensenrechten overal ter wereld tot opbouw van een betere wereld in andere continenten.

Gepost door: AFF / Verzet | 27-12-05

antwoord Ik geloof ook wel dat jullie andere dingen doen, een heleboel van jullie waarschijnlijk ook hele goede dingen, maar waarom die massale tegenstand tegen extreem rechts terwijl er tegelijk een grote dreiging afkomt van moslimextremisme ook op internet?

Gepost door: Peter | 27-12-05

Peter Geen haar op ons hoofd dat eraan denkt het moslimextremisme te vergoeilijken. Daarvoor zijn er bij de anti-fascisten teveel vrijzinnigen, gewone katholieken, gewone moslims... die een grondige afkeer hebben van het moslimfundamentalisme. Maar we verzetten ons ook tegen strijders tegen moslimextremisme die een ander fundamentalisme in de plaats willen zetten.

Gepost door: AFF / Verzet | 27-12-05

antwoord Ik stel het zeer op prijs dat ik netjes een reactie krijg, alleen zit ik ook nog te wachten op antwoorden.
Nog maar een vraag erbij, als jullie afkeer tegen die moslimfundamentalisten ook zo groot is waarom ook geen site maken en demonstraties en pogingen om ALLE fundamentalistische groepen weg te hebben uit Europa en niet alleen het fascisme?

Gepost door: Peter | 27-12-05

Links is opportunistisch en niet principieel Op vormingsavonden bij collega's neo-nazi's gaan ze uitleggen hoe inferieur andere "rassen" zijn, "dat valt met geen enkel argument tegen te spreken."

vervangt U "neo-nazi's" nou eens met "Joden", en vormingsavonden door Talmoed lessen.

Tijdens Talmoed lessen bij collega's Joden gaan ze uitleggen hoe inferieur andere "rassen" zijn, "dat valt met geen enkel argument tegen te spreken."

Ziet Ge nu waar Ge mee bezig bent?

Het vervolgen van een groep op grond van hun overtuiging.

Als het om Joden gaat mag dat dus niet, maar als Vlaamse Nationalisten hetzelfde zeggen, dan is dat een groot gevaar dat uitgeroeid moet worden.

De tegenstand van Moslim ouders tegen huwelijken met Christenen is natuurlijk enkel en charmante bijkomstigheid van een volk dat meer aan familiewaarden hecht dan het Vlaamse.

Een "detail in de geschiedenis" van de cultuur verrijking.

Joodse Video's

The Reality Check of Intermarriage
http://www.jewishsurvivalseries.org/images/Intermarriage...wmv (Standard Resolution)
http://www.jewishsurvivalseries.org/images/Intermarriage...Why%20Not%20%20100.wmv (High Resolution)

Afkomstig van deze Joodse site:
http://www.simpletoremember.com/vitals/IntermarriageWhyNot.htm


Bij BBET zijn negationisten als Siegfried Verbeke kind aan huis.

Indien U hetzelfde over de Joodse "neiging tot raciaal bewustzijn" had gezegd als over BBet had U waarschijnlijk nu zelf Siegfried Verbeke gezelschap kunnen houden.

Linkse mensen kennnen schijnbaar geen principes.

Vrjheid van mening alleen voor gelijkgezinden niet waar?

Als U iets niet bevalt dan de gedachten politie er maar op los laten..

U zult met weemoed terugdenken aan de tijd van Stalin toen met bourgeosie en fascistische verraders in ons midden korte metten gemaakt werd.

Gepost door: Het Been | 27-12-05

Peter Als de krachten beperkt zijn, moeten er keuzes gemaakt worden. De nefaste invloed van het VB lijkt ons groter dan de nefaste invloed van moslimfundamentalisten in ons land. Op wereldschaal ligt dat misschien anders, maar zegt een Vlaams spreekwoord niet dat we best eerst voor eigen stoep keren?
Overigens doen we dat met de democratische middelen die ons ter beschikking staan, we hebben absoluut geen behoefte aan stalinistische methodes zoals door 'Het Been' gesuggereerd wordt.

Gepost door: AFF / Verzet | 27-12-05

Het Been Ik wilde boze reactie sturen maar laat ik het netjes houden.
Ik ben geen neo-nazi meneer Been noch zal ik er ooit een worden.

Gepost door: Peter | 28-12-05

materiele identiteit Ik vond deze tekst door te zoeken naar blank zaad met google. Moest wel lachen, want onderstaande tekst van mij scoorde nummer 4 op de hits.


Blank Sperma voor Afrika

Offeraar Dewanand
Offercode wfor1010
Offerdatum vrijdag 7 september 2001

Het continent van de negers is momenteel ondergedompeld in een uitzichtloze lijdensweg. Oorlogen, aids, natuurrampen, hongersnood, fraude, corruptie, genocide, bekering en nog veel andere bovennatuurlijke rampen teisteren het gemoed van de Afrikaanse volkeren. De vooruitzichten zijn echt uitzichtloos. Mensen ontvluchten

http://www.dewanand.nl/wfor1010.htm

OK, een materiele identiteit is interessant om te onderzoeken. Het materiele is het meest primitieve niveau waarop een intelligent wezen hsijn basisidentiteit op kan baseren. Dit soort theorieen onderzoek ik al jaren en hierom praat ik veel met racisten en nationalisten van vele soorten en rassen.

Wij mensen moeten ons inderdaad schamen om het misbruik dat wij maken van ons brein, dat een juweel van de schepping door Altecrea is.

99,5 zuiver blank zijn? Rara hoe kan dat. Het bewijs kan geleverd worden door in een spiegel te kijken, desnoods in een kamer zonder licht. Fun he.

Rassen en volkeren bestaan niet in de wetenschap.
Raszuiverheid ontstaat vaak door politici, religieuze leiders en nationalisten en dat komt voor in alle soorten die over enige intelligentie beschikken.

Ik onderzoek nu vooral hoe je de negatieve krachten van de mens kan gebruiken om iets positiefs op te bouwen en dat is heel moeilijk.

mens zijn is triest.

Dewanand
Hindoeschrijver en onderzoeker
delft, nederland
Kritisch Podium Dewanand

Gepost door: dewanand | 19-10-06

De commentaren zijn gesloten.