05-09-06

Jurgen Verstrepen liegt dat hij zwart ziet

Zondagnamiddag brachten wij hier verslag uit van een debat met Philip Dewinter als centrale gast op de Antwerpse regionale televisiezender ATV. Dewinter vond het nodig om tijdens zijn televisieoptreden te vertellen dat zijn dochters daags voordien op Laundry Day waren. Waarop wij terloops schreven dat ook Jurgen Verstrepen, Anke Van dermeersch en Bart Debie er ronddwaalden in een poging om stemmen te ronselen. We schreven daarbij over een blanke festivalganger die uithaalde naar het antivreemdelingenstandpunt van het VB en wat de flauwe reactie van Verstrepen daarop was (zie: http://aff.skynetblogs.be/?date=20060903&number=1&...).

Bart Debie en Jurgen Verstrepen brengen op hun respectievelijke weblogs nu ook zelf verslag uit van hun bezoek aan Laundry Day. Bart Debie met een foto van hemzelf op Laundry Day samen met het gezelschap waarmee hij mocht meehuppelen. Jurgen Verstrepen met een foto van hemzelf samen met Anke Van dermeersch. Tot daar aan toe. Een mens die zichzelf niet graag ziet, is maar een triestig mens. Maar het commentaar van Jurgen Verstrepen! Verstrepen: "Vlaams Belangers in hun vrije tijd... Anke Vandermeersch (Verstrepen heeft nog niet geleerd hoe de familienaam van zijn vriendin correct geschreven wordt - AFF/Verzet) en Jurgen Verstrepen." Volgt reclame voor een filmpje van 6,5 minuten. En dan: "P.S. De enigen die ons vijandig benaderden en onverdraagzaam uit de hoek kwamen waren de 'gasten' die extreemlinks en aff (anti fascistisch front) medewerkers zijn. Een absolute minderheid. Ik had eigenlijk medelijden met hen. Zielig. Tja. Hoe clichématig ook: ze waren bezopen én onder invloed van drugs. Zelfs de 'allochtonen' keken verveeld naar het blanke links gespuis. Tja. Voor de rest, het was fun!"

Verstrepen verzint het ook maar waar hij bij staat. Er waren inderdaad medewerkers van het AFF op Laundry Day, anders hadden we hier geen melding kunnen maken van het Hoge Bezoek. Anke Van dermeersch torent hoog boven de gemiddelde festivalbezoeker uit. Maar geen van de AFF-medewerkers was bezopen, laat staan onder invloed van drugs. Bart Debie meldt op zijn weblog dat hij op Laundry Day bier over zijn hoofd kreeg gegooid. Een geluk dat hij voor een keer niet in kostuum rondliep, maar alleszins heeft geen AFF-medewerker het kostbaar vocht verspild aan Debie. Debie meldt niet dat het om een AFF-medewerker zou gaan die hem een douche bezorgde, Verstrepen weet (?) wel dat wij hem "vijandig en onverdraagzaam" benaderden. Wij hebben géén woord met hem noch zijn gezelschap uitgewisseld. Alleen maar geobserveerd hoe het VB-gezelschap zich gedroeg, en hoe de festivalgangers reageerden. Als je nog eens iets leest op de weblog van Verstrepen, neem het dan niet met een korreltje maar met een kilo zout!

00:49 Gepost door AFF/Verzet | Permalink | Commentaren (5) | Tags: verstrepen, debie |  Facebook | | |  Print

Commentaren

AFF zeikerds Zielig verhaal, iets dit alles ? Waarom waren jullie er niet met camera en fototoestel ? Dan hadden wij ook eens zalig kunnen lachen, alhoewel dat doen we nu ook al en binnekort nog harder, zeikerds.Kijk naar het filmpje van Bart de Bie op zijn webblog dit spreekt boekdelen. Over leugenaars gesproken.

Gepost door: me hiel A mor ni me mij ! | 05-09-06

Leugens te raap
Voor al wie nog heel wat van de leugens van het VB ontkracht wil zien worden :

www.probelgica.tk

Gepost door: Sophia | 05-09-06

... Precies of jullie hier op deze weblog nooit leugens vertellen over het Vlaams Belang of andere organisaties...

"Die van u zonder zonde is, die werpe de eerste steen"

Gepost door: Kristof | 05-09-06

AFF ZIJN GEWOON ACHTERLIJKE MONGOLEN DIE GEEN GEVOEL VOOR REALISME HEBBEN, DAAROM DAT DIE FLUTBEWEGING OOK NIET MEER IS DAN EEN PAAR BIJEENGERAAPTE LINKSE NIKSNUTTEN DIE HUN EIGEN SAMENLEVING VERFOEIEN EN HIER EERDER EEN ARABIERENTUINTJE MET VEEL BOMEN EN WEINIG ECONOMIE WILLEN.
LAAT ZE TOCH DE SUKKELS ... ZE WETEN NIET BETER

Gepost door: REPUPLIEK VL | 06-09-06

UH, GA JIJ MAAR IN DE NOORDZEE ZWEMMEN JONGEN ?! GENOEG ZOUT OM U BAKKES TE DICHTEN!

Gepost door: SAME SHIT | 06-09-06

De commentaren zijn gesloten.