27-07-07

Jurgen Verstrepen klapt uit de biecht: neonazi's op Vlaams Belang Jongeren-fuif waar hij dj'de

VBJ-fuif DilbeekAan het slot van Verstrepens reactie op het artikel gisteren in  De Standaard doet Verstrepen een opvallende bekentenis op zijn weblog. Tot nu toe heeft Verstrepen nog maar weinig gelost over de interne keuken van zijn vorige partij. Op het Morel-verhaal in  Knack heeft hij twee keer een schimpscheut geschreven, maar telkens niet meer dan een zinnetje. Het ligt blijkbaar delicaat om over zijn vroegere vriendin te schrijven. Maar nu moet hem toch iets van het hart.

Jurgen Verstrepen richt zich expliciet naar Frank Vanhecke, en schrijft dan: “Als jij je wat meer had beziggehouden met jonge skinheads en neonazi's van bepaalde VBJ-fuifjes (waarna Verstrepen linkt naar wat hij op zijn blog schreef over een fuif van de Vlaams Belang Jongeren in Dilbeek aan de vooravond van 1 mei vorig jaar, red.)  waar ik als gastDJ ging draaien, te weren dan had je een eerste stap in de verruiming gezet. Politiek had ik daar een serieus probleem mee maar ik moest het niet zo serieus nemen hé. Vergeten? Had toen toch al een signaal gevraagd.”

Afgezien van het manke Nederlands dat Verstrepen hanteert, fraai gezegd. Maar waarom schreef Jurgen Verstrepen op 1 mei 2006 op zijn blog over diezelfde VBJ-fuif: “Het VBJ-treffen in Dilbeek, waar ik presenteerde en een DJset bracht, was best o.k.”? Berouw komt natuurlijk altijd na de zonde. (Illustratie: de affiche voor die VBJ-fuif op 29 april 2006 in Dilbeek, waar dus ook Philip Dewinter en Gerolf Annemans te gast waren. Klik eenmaal op de illustratie voor een grotere afbeelding.)

00:04 Gepost door AFF/Verzet | Permalink | Commentaren (7) | Tags: verstrepen, blood and honour, vlaams belang |  Facebook | | |  Print

Commentaren

Tja, Verstrepens bezwaren komen een beetje laat. Sites zoals deze en Yelloman en Blokwatch maken al jaren duidelijk dat de VB-top (jonge) neonazi's steunt. Toen heb ik Verstrepen dat nooit horen beamen.

Gepost door: barth | 27-07-07

Ach ach ach

Gepost door: 18 | 27-07-07

Ex nazi Verstrepen. Zo lang Verstrepen poen kon pakken door om te gaan met vermeende neo-nazi jongeren was alles dik ok.
Als je natuurlijk dezelfde poen kunt opstrijken door in zee te gaan met een liberale hooligan die het volk alle sociale rechten en verworvenheden wil afpakken dan is dat natuurlijk meegenomen!
Voor oelewappers en halve idioten is elke opportuniteit goed om geld te verdienen.
Liefst zonder te werken natuurlijk.
Werken is voor het LDD profitariaat enkel weggelegd voor hangmatwerklozen.
Maar de liberale anarchisten van de LDD pakken stemmen af van het VB en daarom is deze partij de lieveling van de drugmarxisten en van het belgische koningshuis.

Gepost door: eddy | 27-07-07

Laatst had ik een gesprek met een Antwerpse jeugdvriend van Verstrepen . Volgens hem was (en is) Verstrepen niet extremistisch maar staat hij stijf van het opportunisme , dat had hij vroeger al in zich en zo zal het altijd wel blijven .

Gepost door: yelloman | 27-07-07

nog 's de juiste link

Gepost door: yelloman | 27-07-07

Verstrepen is waarlijk een debiel ! Erg vreemd dat Verstrepen hier nu mee afkomt (meer dan 1 jaar later) en daar vroeger geen probleem mee had (toen hij nog royale sponsering van het Belang ontving).

Bovendien betrekt hij ook nog Vanhecke bij dit voorval, terwijl Vanhecke niet aanwezig was op die fuif !
Zijn 2 gematigde vrienden, Dewinter en Annemans, waren blijkbaar wel aanwezig...
Jürgen Verstrepen de halve gare die er niet in slaagt om 10 zinnen na elkaar neer te pennen zonder zichzelf tegen te spreken , maar er wel in slaagt uit pure domheid zichzelf te ontmakeren als de opportunistische, geldbeluste clown die hij ook werkelijk is.

Gepost door: Durandal ! | 27-07-07

Inzake "mank Nederlands" hoeft het aff Jurgen geen les te spellen. Eerst voor eigen deur vegen...

Gepost door: Van Dale | 27-07-07

De commentaren zijn gesloten.