10-10-07

VOOR DE EER VAN ONZE-LIEVE-HEER


Het land zit al mààànden zonder regering, en een nieuwe zit er niet zo meteen aan te komen, zowat 25.000 derde wereldbewoners sterven dagelijks de hongerdood, de planeet gaat in verhoogd tempo naar de filistijnen maar geen nood! Er zijn immers nog altijd strijdbare medemensen - met het hart aan de uiterst rechtse kant - die oog hebben voor de échte problemen die onze samenleving teisteren.

Zoals de integristische olijkerds van "Belgique & Chrétienté" (B&C). "België en Christenheid" voor de (schaarse) Vlaamse vrienden. De vrome club is recentelijk weer op georganiseerd wijze aan het schuimbekken geslagen. Aanleiding deze keer is een 'heiligschennend' spotje uitgezonden door 'Plug TV', de jongerenzender van RTL-TVI.

In het would-be blasfemische TV-spotje, gelanceerd bij het begin van nieuwe schooljaar, is een 'babacool' versie te zien van de Here Jezes die zich, nightclub & limo-wise, laat omringen door demonische deernes van de wulpse soort."Geen enkele Christen die naam waardig kan dit aan zich voorbij laten gaan" orakelt Alain Escada, de voorzitter van B&C. De ultra-katholieke Escada, druktemaker van professie, was vroeger actief in het Front National (FN), het 'Front Nouveau de Belgique' (FNB) en een rist van andere extreem-rechtse groupuscules.

Vanop zijn website roept hij zowaar op tot een protestdemonstratie dit weekend (zaterdag 13/10) en dit voor de goddeloze gebouwen van de RTL-groep in Brussel. Om het verzet tegen het "anti-Christelijk racisme" vorm te geven.

Eén succes(je) heeft hij alvast geboekt. Kort na het aanzwellen van het gekrakeel heeft de RTL - directie besloten om de spot enkel nog nà 10 uur 's avonds uit te zenden en de zaak volledig te weren uit de bioscoopzalen.

21:53 Gepost door AFF/Verzet | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook | | |  Print

De commentaren zijn gesloten.