23-07-08

ROB VERREYCKEN IS TERUG IN HET LAND

Goed nieuws (nouja): Rob Verreycken is terug uit verlof in Spanje. Hij heeft vastgesteld dat zijn blog intussen de kaap van vijftigduizend bezoekers overschreden heeft, en belooft de volgende dagen op zijn blog over “boeiende juridische zaken” en “vreemde gebeurtenissen binnen het OCMW van Sint-Niklaas” te posten. Rob Verreycken is voor het overige nog steeds volledig zichzelve. In Spanje zag hij op CNN beelden van de laatste Voorpost-betoging “tegen de dwaze Waalse eis om alweer Vlaams grondgebied in te palmen.” “Dat bewijst alweer”, aldus Verreycken junior, “dat straatacties wel degelijk nuttig en nodig zijn, ook al besteden onze inheemse moddermedia er weinig aandacht aan.”

Rob Verreycken (foto 2) heeft het nog niet aangekondigd. Maar wat niet is, kan nog komen. Misschien, heel misschien, lezen we op zijn blog ook nog iets over de heibel binnen het VB van Sint-Niklaas. Men zal zich herinneren dat bij gelegenheid van het congres van Euro-Rus eind juni in Lebbeke (zie: http://aff.skynetblogs.be/post/5980048/eurorus-congres) het Sint-Niklaase VB-gemeenteraadslid Karin Milik ex-Ku Klux Klan-leider en actief Stormfront’er David Duke bij haar te slapen legde. Toen dit via De Morgen bekendgeraakte (zie: http://www.lsp-mas.be/blokbuster/site/bb/htdocs/modules/news/article.php?storyid=840) zei het Sint-Niklaase VB-OCMW-raadslid Mark Van de Velden dat Karin Milik ontslag moest nemen bij het VB, of anders zou hij opstappen bij het VB (zie: http://yelloman1.blogspot.com/2008/07/bezoek-kkk-leider-krijgt-staartje.html). VB-voorzitter Bruno Valkeniers stuurde een brief naar Karin Milik met het verzoek om een en ander toe te lichten, maar sindsdien is over deze affaire niets meer vernomen.

Nu Rob Verreycken, zelf VB-fractieleider in de OCMW-raad van Sint-Niklaas, terug in het land is, kan hij opheldering geven. Moet Karin Milik, echtgenote van Philip Dewinter-bodyguard Thierry De Rijcke, ontslag nemen als VB-mandataris en VB-lid omdat contacten met een man als David Duke niet bevorderlijk zijn voor het imago van het VB als fatsoenlijke partij? Of zal Mark Van de Velden de eer aan zichzelf houden als blijkt dat Karin Milik VB-gemeenteraadslid mag blijven? Of blijven beiden gewoon bij het VB met hun mandaat? Wij geven dat laatste de meeste kans. Het VB is immers een vergevingsgezinde partij. Toch als het over contacten met extreemrechtseren dan haarzelf gaat (zie: http://aff.skynetblogs.be/archive-day/20080719). Binnenkort duidelijkheid op Rob Verreyckens blog, of toch niet? We houden u op de hoogte.

00:15 Gepost door AFF/Verzet | Permalink | Commentaren (0) | Tags: verreycken, euro-rus |  Facebook | | |  Print

De commentaren zijn gesloten.