02-12-08

WEBSITE CLUB VALHALLA VAN INTERNET VERWIJDERD. "KIJK HOE GEZELLIG."

Op de regionale pagina’s van Gazet van Antwerpen, Het Laatste Nieuws en Het Nieuwsblad – de edities voor de Kempen – werd gisteren bericht over een Blood and Honour Vlaanderen / Combat 18-concert in Club Valhala in Rijkevorsel (foto 1). Verkeerdelijk, maar de vergissing is te begrijpen.

Er was zaterdagavond inderdaad een concert gepland door de Combat 18-tak van Blood and Honour Vlaanderen (zie: http://aff.skynetblogs.be/archive-day/20081128). Alhoewel het meetingpoint in Nederland lag (zie: http://aff.skynetblogs.be/post/6484161/meetingpoint-blood-and-honour-vlaanderen-in-n), ging het concert toch door in Vlaanderen. Alleen niet zo ver af van het meetingpoint dan Rijkevorsel. Twee, in de Valhalla traden al meer groepen op die we terugvonden op Blood and Honour-affiches (Last Chance bijvoorbeeld, op de affiche in Bellegem en Diksmuide dit jaar). Drie, zonder te weten wat er precies gebeurde zorgde de bijeenkomst voor onrust in het lieflijke Rijkevorsel. De burgemeester vindt het intussen welletjes (zie: http://aff.skynetblogs.be/post/6489935/dubbel-feest). Het leidde alvast tot een resultaat: de website van Club Valhalla, zowel het adres dat wij hier gisteren gaven als de MySpace-pagina, werd gisteren verwijderd van het internet.

Het concert zaterdagavond was anders ‘maar’ het verjaardagsfeest van Dieter Samoy, zanger-gitarist bij Kill Baby Kill! en groepslid van Les Vilains. We kunnen je zelfs een foto tonen van hoe het er zaterdagavond aan toe ging (foto 2, klik eenmaal op de foto voor een grotere afbeelding). Kijk hoe gezellig het er was. De man in rood ruitjeshemd, met twee zwaar getattoëerde armen in de hoogte, is niet Chris Moorkens maar een Spaanse jongen. Chris Moorkens, aangehouden kopstuk van de traditionele Blood and Honour Vlaanderen, zou zaterdagavond thuis moeten gezeten hebben met zijn enkelband om (zie: http://aff.skynetblogs.be/archive-day/20081022 en http://aff.skynetblogs.be/post/6384899/de-vrienden-van-elfenbloed-blood-and-honourer). Chris Moorkens is anders ook zwaar getattoëerd aan de armen, met aan de rechterarm een gelijkaardige tattoeëring als de man in rood ruitjeshemd. Jaja, je moet tegenwoordig een connaisseur zijn om het volk uit de wondere wereld van de subculturen uit elkaar te kunnen houden. (Een foto van Chris Moorkens, zijn tattoeëring aan de rechterarm tonend, verschijnt binnenkort in een tijdschrift.)

00:30 Gepost door AFF/Verzet | Permalink | Commentaren (0) | Tags: blood and honour |  Facebook | | |  Print

BBET: EINDELIJK VERWIJZING NAAR DE RECHTBANK GEVRAAGD

BBET-illustratieBBET-illustratie detailBBET-afficheVorige week klaagden wij hier dat de minister van Justitie in het parlement verklaard heeft dat het onderzoek tegen de Blood and Honour-afsplitsing Bloed - Bodem - Eer - Trouw (BBET) afgerond werd en de zaak eerstdaags aan de rechtbank zou overgedragen worden – alleen duurde dat “eerstdaags” al maanden (zie: http://aff.skynetblogs.be/archive-day/20081125). En zie: Gazet van Antwerpen meldde gisteren op haar voorpagina dat het federaal parket de doorverwijzing naar de correctionele rechtbank van elf BBET-verdachten vraagt wegens deelname aan terroristische activiteiten, racisme en negationisme, en tien anderen BBET-verdachten beschuldigd worden van illegaal wapenbezit en bendevorming. 

BBET was in zekere zin de vormingsorganisatie van Blood and Honour in Vlaanderen, met een gelijknamig tijdschrift en later website. Maar het kwam tot een aanvaring tussen BBET en Blood and Honour Vlaanderen, en met BBET ging het van kwaad naar erger. Niet dat ze bij Blood and Honour Vlaanderen slimmer zijn, maar campagne voeren tegen Israëlische pampers onder het motto ‘Laat uw kinderen judenrein plassen’ en oproepen om sperma te doneren om het Arisch ras in stand te houden (zie: http://aff.skynetblogs.be/post/2950376/sperma-voor-een-blank-europa) zijn twee voorbeelden van de BBET-opstellen en acties. Een sperma-discours dat tegenwoordig overgenomen wordt door de Combat 18-tak van Blood and Honour Vlaanderen. Waar ze ook een BBET-tekst overnamen of je als goede nationaalsocialist op straat actie moet voeren dan wel met moderne middelen als het internet de samenleving te lijf moet gaan (zie: http://aff.skynetblogs.be/archive-day/20080806).

Wegens de gevaarlijke hoeveelheid wapens die verzameld werd – naar schatting ter waarde van 450 000 euro (zie: http://www.blokwatch.be/content/view/980/47/lang,nl) – grepen politie en parket in. Op 4 september 2006 vielen speurders binnen in vijf legerkazernes (Leopoldsburg, Kleine Brogel, Peer, Brussel en Zedelgem) en op achttien privéadressen. Thomas B., op het ogenblik van zijn aanhouding 25 jaar, als militair gekazerneerd in Leopoldsburg, is één van de hoofdverdachten. Hij zou paramilitaire trainingen ingericht hebben als voorbereiding op 'het echte werk'. Andere hoofdverdachten zijn Marc H., informaticus en ‘ideoloog’ van de BBET-groep, en Joeri V.d.P., rechterhand van B. en huurder van de BBET-postbus. Babe van het gezelschap Tamara V.A., uitbaatster van het toenmalig café De Viking in Leopoldsburg en stripster, is nog altijd populair in Stormfront-middens. Het AFF-artikel met een naaktfoto van V.A. is één van de meest bezochte pagina’s op deze blog omwille van een link op deze Stormfront-pagina: http://www.stormfront.org/forum/showthread.php?t=312669.

De verdediging van de BBET zegt dat hun cliënten eigenlijk grote kinderen zijn, en dat het allemaal niets te betekenen had. Het federaal parket denkt daar duidelijk anders over. Advocaat van ‘ideoloog’ Marc H. en een andere BBET-verdachte is de Ieperse advocaat Piet Noë, ook advocaat van de voor negationisme aangeklaagde Roeland Raes (zie:  http://aff.skynetblogs.be/archive-day/20081114) en de voor negationisme veroordeelde Siegfried Verbeke (zie: http://aff.skynetblogs.be/post/1079535/siegfried-verbeke). Toen Siegfried Verbeke in 2004 in het kader van de negationismewetgeving gearresteerd werd op verzoek van de Duitse justitie werd steungeld voor Siegfried Verbeke ingezameld op het adres van Piet Noë. De correspondentie over het steunfonds moest gestuurd worden naar… Chris Moorkens, recent aangehouden als organisator van de traditionele Blood and Honour Vlaanderen (zie ook het artikel hierboven). "Iedere advocaat heeft zijn niche. Dit is een beetje mijn niche aan het worden," zei Piet Noë twee jaar geleden over de opvallende verzameling extreemrechtse figuren die hij verdedigt.

  • Uitgebreid dossier over BBET: http://www.lsp-mas.be/lsp/archief/2008/12/01/blood.html.
  • In de eerste BBET-illustratie hierboven zien we een Keltisch kruis, en een speerpunt (zie ook illustratie 2) waarin een triskel en een swastika is gegraveerd. 'Shylock' is een verwijzing naar de figuur van een Joodse 'woekeraar' (zie: http://nl.wikipedia.org/wiki/Shylock). De ZOG in illustratie 3 staat voor Zionist Occupation Government, de vermeende Joodse wereldheerschappij.

00:15 Gepost door AFF/Verzet | Permalink | Commentaren (0) | Tags: blood and honour |  Facebook | | |  Print