25-02-09

TOPLESS BEDIENING VOOR VB-VRIENDEN

“Een bundeling van de rechtse krachten in een Forza Flandria is nog niet voor morgen en op haar eentje gaat het VB het al helemaal niet redden, maar laat ons intussen maar feesten als de beesten.” Dat is zowat de redenering van Tim Willekens (foto 1), VB-personeelslid en VB-gemeenteraadslid in Schoten. Én de man achter Flanders Nation, “een partyproject voor hippe en zelfbewuste Vlamingen die graag een stapje in de wereld zetten”. Wie intekent kan gratis toegangskaarten krijgen voor fuiven en andere festiviteiten. Morgen kan je zo gratis naar een fuif in Brasschaat, topless bediening inbegrepen (foto 2, klik eenmaal op de foto voor een grotere afbeelding).

Flanders Nation is eigenlijk een idee van Jurgen Verstrepen om discotheekgangers de weg naar het VB te wijzen, maar zoals bekend is Verstrepen intussen zelf niet meer bij het VB. Tim Willekens, verzot op de wereld van glamour en glitter (zie: http://aff.skynetblogs.be/archive-day/20051015), nam de zaak over. Hij opende ook een Facebook-pagina voor Flanders Nation, en daar hebben zich intussen al 2 343 sympathisanten gemeld. Voornaamste troef van Flanders Nation – zolang het nog kan bestaan, want Jurgen Verstrepen heeft zijn vroegere vrienden een proces aangedaan wegens het pikken van zijn idee – zijn de gratis toegangskaarten die te winnen zijn bij Flanders Nation. Bij voorkeur voor fuiven in trendy discotheken zoals de Noxx (http://www.noxxantwerp.be) of de Nanno sur l’O (www.nanno.be) in Antwerpen. Die laatste place to be is een boot die in de Antwerpse haven ligt. Die dus “op water” ligt, maar “sur l’O” klinkt beter in de oren voor Willekens en zijn vrienden.

Morgenavond kan je de Flanders Nation-people op een Zatte Vrienden-fuif in Brasschaat vinden, waar je je wel “Xclusif” voor moet kleden. Maar in ruil krijg je topless bediening, een welkomstdrank en hapjes. Een fles champagne heb je er al voor 50 euro. Enig minpunt is dat de zaal onderdeel is van een café dat De Roode Leeuw heet. Het hele Flanders Nation-gedoe is niet zomaar een folieke van Tim Willekens. Na het opstappen van Jurgen Verstrepen werd de naam Flanders Nation snel gedeponeerd door de bvba Vlaams Blok, gevestigd ten huize van VB-senator Jurgen Ceder (zie: http://register.boip.int/bmbonline/details/trademark/show.do?markID=2569881&markNumber=851032&markNumberType=REG). Of de activiteiten van Flanders Nation overeenstemmen met wat de stichter van het Vlaams Blok, Karel Dillen, voor ogen had als hij dacht aan de culturele ontwikkeling van de Vlaamse jeugd, is natuurlijk hoogst twijfelachtig.

03:00 Gepost door AFF/Verzet | Permalink | Commentaren (0) | Tags: vb-vrienden |  Facebook | | |  Print

De commentaren zijn gesloten.