23-09-09

HET IS ALLEMAAL NIEWAAR!

Onder de noemer "koppen die niet kloppen" verspreidde het Belang maandagavond een merkwaardig communiqué dat komaf wil maken met de 'foutieve berichtgeving' van de media over het wel & wee in de interne keuken. Waar is de tijd dat überblokker Karel nog eigenhandig de deur naar die keuken barricadeerde? Niet zo dus met de Veelgeplaagde Voorzitter Valkeniers. Met alle voorspelbare gevolgen van dien... 
Der Bruno liet ons maandagavond weten dat de open brief van Staf Neel (die Morel een gebrek aan loyauteit verwijt, nvdr) niets meer dan een: "een oude e-mail" is. En verder niets. Oud of niet; over de beweegredenen van Neel én (vooral) over de inhoud van die mail wordt met geen woord gerept. Dus ook niet echt tegengesproken. Beetje onhandig als je en public zaken wil weerleggen.

Het VB-partijbestuur meldt verder dat: "Marie-Rose Morel een waardevol lid is van datzelfde partijbestuur. Vestigt er voorts - en blijkbaar niet geheel overbodig - de aandacht op dat het democratisch debat ook bestaat binnen de Vlaams-nationalistische partij."
Democratisch debat, dat we dat nog mogen meemaken! Over de recente uitlatingen van Morel op haar eigen website, en die vallen toch niet mis te verstaan, wordt niets gezegd.

Het derde punt dat in het communiqué wordt gemaakt is waarschijnlijk nog het beste. We citeren: "Ten behoeve van zijn vele vrienden in de media wil het partijbestuur ook meegeven dat hoger vermeld standpunt zal ingenomen worden tijdens de eerstvolgende nationale partijraad, om zo de ongeduldige heer Neel van dienst te zijn." Qué? 't Ging toch om ouwe koek die niets voorstelde, of hoe zit dat nu?

Tijd voor een nieuwe communicator Bruno!

08:30 Gepost door AFF/Verzet | Permalink | Commentaren (0) | Tags: vlaams belang, morel, vb |  Facebook | | |  Print

De commentaren zijn gesloten.