20-04-10

GEROLF ANNEMANS DOOR IJSLANDSE ASWOLK NIET OP VB-CONGRES. OOK JEAN-MARIE DEDECKER GEGIJZELD DOOR VLIEGVERBOD

Spijts het heerlijk lenteweertje – ideaal om onder het stralend zonnetje te wandelen, fietsen en/of een terrasje te doen – hokten zondag iets meer dan duizend VB-militanten samen in zaal Zuiderkroon in Antwerpen voor het slot van de campagne Vlaams Belang, omdat wij de Vlamingen verdedigen. Opvallende afwezige was Gerolf Annemans (foto). Die zat wegens de IJslandse aswolk en het vliegverbod dat erop volgde vast op de terugweg van een bezoek van een delegatie van de Kamer van Volksvertegenwoordigers aan Zuid-Korea en Vietnam.

Filip Dewinter haalde op het VB-congres geamuseerd Benno Barnard aan die in Dewinter een profeet zag. Filip Dewinter: “Vroegere linkse tegenstanders – intellectuelen, schrijvers en publicisten – noemen mij vandaag – ik begin langzaam maar zeker te panikeren! – niet langer een fascist maar een profeet. (Applaus en gelach in de zaal.) Ik probeer aan de Schelde over het water te lopen, ik probeer ook water in wijn te veranderen, al een hele week lang, maar ik moet u ontgoochelen: het lukt me niet. Wel kan ik u voorspellen dat de Joël De Ceulaers, de Benno Barnards, de Lucas Vander Taelens, de Paul Scheffers en de Wim Van Rooys van deze wereld slechts de voorbode zijn van hele busladingen vol van gewezen linkse intellectuelen en oud-mei 68’ers die onder druk van de publieke opinie eindelijk de ogen openen voor de realiteit en de waarheid onder ogen durven zien. Ja, de multiculturele samenleving heeft gefaald. Ja, de islam is een bedreiging voor het vrije Westen. Ja, de massa-immigratie betekent geen verrijking maar een culturele verschraling en een sociale en economische verarming van onze eigen bevolking. Ja, multicul is flauwekul!”

Intussen zat Gerolf Annemans in Singapore. Onder leiding van Kamervoorzitter Patrick Dewael (Open VLD)  was hij met een delegatie van de Kamer van Volksvertegenwoordigers de voorbije dagen op bezoek in Zuid-Korea en Vietnam. Naar verluidt een prachtig land, Vietnam. Maar wat is de relevantie voor ons land van een bezoek van Gerolf Annemans aan Vietnam? Om nog maar te zwijgen van de relevantie voor Vietnam van een bezoek door Gerolf Annemans. Overigens was ook Jean-Marie Dedecker van de partij. Annemans en Dedecker, twee mensen die altijd schimpen op de verspilling door de Belgische staat en het Belgisch parlement. Maar als ze op kosten van de Belgische belastingbetaler mee op reis naar Oost- en Zuidoost-Azië kunnen, reppen ze zich blijkbaar om mee te kunnen. Wat een IJslandse aswolk niet allemaal aan het licht brengt! De parlementaire delegatie maakte op de terugweg van Zuid-Korea en Vietnam een tussenlanding in de Thaise hoofdstad Bangkok. Na een nachtje slapen vloog men door naar Singapore. Vandaar werd een dertig uren durende vlucht naar Griekenland geboekt, maar nu moeten Gerolf Annemans, Jean-Marie Dedecker en de anderen nog vanuit Athene terug in België geraken. Een geluk voor hen is dat het luchtruim stilaan terug opengesteld wordt, want wie had Annemans en Dedecker willen halen?

Nog een geluk bij een ongeluk: Gerolf Annemans was niet aangekondigd als spreker op het VB-congres vorige zondag. Daarmee viel zijn afwezigheid minder op, maar het waakzame oog van het AFF kreeg het natuurlijk wel in de gaten. Even rondvragen, en de rest las je hierboven.

00:15 Gepost door AFF/Verzet | Permalink | Commentaren (0) | Tags: dewinter, annemans, dedecker |  Facebook | | |  Print

De commentaren zijn gesloten.