13-11-10

VBJ: WEINIG WAARDERING VAN VB-LEESPUBLIEK

Als gevolg van de alsmaar slechtere verkiezingsuitslagen van het Vlaams Belang (VB) moet er bij het VB bespaard worden. En dus ook bij de Vlaams Belang Jongeren (VBJ). De jaarlijkse ‘zomeruniversiteit’ in het buitenland werd dit jaar vervangen door een verblijf in de Voerstreek; de VBJ-bladen werden opgedoekt en vervangen door een insert bij het vernieuwde Vlaams Belang Magazine. Maar wat blijkt nu?

 

Het Vlaams Belang Magazine hield een enquête over het nieuwe formaat van het blad, de oude en de nieuwe rubrieken… en op de Zweedse puzzel na blijkt het katern van de Vlaams Belang Jongeren het minst gewaardeerd te worden door de meer dan vierhonderd mensen die meewerkten aan de enquête. ’t Is dat we zelf geen enquêteformulier invulden, anders zou de VBJ-bijlage er beter uit zijn gekomen. Waar anders zouden we immers verhalen kunnen lezen met titels als VBJ Antwerpen zet nieuw werkjaar ‘fantastisch fout’ in?

 

“Eind september organiseerde VBJ Antwerpen zijn eerste ‘Fantastisch Foute Fuif’ in Ekeren”, zo lezen we in het VBJ-katern in het november-nummer van het Vlaams Belang Magazine. “Niet minder dan zo’n 250 feestvierders haalden hun ‘foutste’ outfit uit de kast en zakten af richting feestgedruis. Daar konden ze genieten van de meest foute muziek van de afgelopen decennia. Clowns, rappers, duivels, discokoningen en -koninginnen, een eeneiige tweeling verkleed als mekaar en Ushi passeerden de revue. Ook Filip Dewinter feestte mee. Het feestje duurde tot in de late (lees: vroege) uurtjes. De boog kan immers niet altijd gespannen staan…”

 

We hebben foto’s gezien van die verschrikkelijk ‘Foute Fuif’, maar die zullen we u maar besparen. Filip Dewinter en zijn echtgenote waren er ook. Ze hadden het niet nodig gevonden zich voor de gelegenheid te verkleden. Als ze gewoon doen al Fout genoeg? We wachten nu met spanning het volgend nummer van het Vlaams Belang Magazine af, met hopelijk een verslag van de halloweentocht van het VBJ-Antwerpen. In de bossen van Berendrecht, in het noorden van Antwerpen. Een en ander liep naar verluidt behoorlijk fout omdat snoodaards in het midden van het bos aanwijzingen voor de route veranderd en verwijderd hadden. Ze durven nogal tegenwoordig!

00:05 Gepost door AFF/Verzet | Permalink | Commentaren (0) | Tags: vbj, vb-vrienden |  Facebook | | |  Print

De commentaren zijn gesloten.