10-02-11

DANSEN OP HET GRAF VAN MARIE-ROSE MOREL

Sommigen kunnen het niet laten om op de kap van overledenen uit te halen naar anderen. Dat geldt in de eerste plaats voor Sharia4Belgium (foto 1) die op YouTube juichen dat Marie-Rose Morel “voor de eeuwigheid naar de hel (is)” (sic). De video is intussen door YouTube verwijderd wegens schending van het YouTube-beleid dat aanzetten tot haat verbiedt.

Wie zich ook op zijn smalst toont, is Bert Deckers (foto 2). VB-personeelslid en -provincieraadslid; medeoprichter van RechtsActueel. Op RechtsActueel vraagt de man uit Balen zich af onder de kop Sharia4Belgium danst op graf Marie-Rose Morel: “Waar zit het Centrum voor Gelijke Kansen en Racismebestrijding (CGKR) nu?” Het antwoord is eenvoudig: ga eens kijken op de website van het Centrum voor Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding: het CGKR is “diep verontwaardigd over de inhoud van de boodschap die kan wijzen op aanzetting tot haat. Het Centrum schrijft zo snel mogelijk de bevoegde gerechtelijke gerechtelijk instanties aan om deze feiten te voegen bij andere gegevens die reeds aanleiding gaven tot de opening van een dossier na klachten (over Sharia4Belgium, nvdr.) door het Centrum.”

Ook als het RechtsActueel-artikeltje verscheen vóór de CGKR-persmededeling over Sharia4Belgium (CGKR-directeur Jozef De Witte was de hele voormiddag niet bereikbaar wegens het proces tegen drie Blood and Honour Vlaanderen-organisatoren in Veurne) had RechtsActueel het artikeltje later op de dag nog kunnen aanvullen. Maar neen, men laat liever uitschijnen dat het CGKR schandelijke uitspraken van een moslimorganisatie onberoerd laten. Om 20u09 werd door diezelfde Bert Deckers een nieuw artikel gepost op RechtsActueel, maar noppes aanpassing van zijn artikeltje over Sharia4Belgium versus het Centrum voor Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding. Terwijl de persmededeling over het schandalig YouTube-filmpje van Sharia4Belgium intussen al uren online stond op de CGKR-website. Bert Deckers: een slechte would be journalist, een slecht karakter of beide?

00:10 Gepost door AFF/Verzet | Permalink | Commentaren (0) | Tags: morel |  Facebook | | |  Print

De commentaren zijn gesloten.