21-11-11

OP KOMST: AFF-BOEKEN

Wanneer je dit leest is onze chef-blog op enkele duizenden kilometers van hier. De volgende twee weken daarom niet dagelijks een bericht op AFF/Verzet, maar wanneer nodig post Wim Haelsterman intussen wel het (euh…) nodige.

 

De andere leden van de AFF/Verzet-redactie nemen intussen de drukproeven door van de eerste drie boeken in een reeks AFF-publicaties. In De Eeuwige Vriendschap vertellen Filip Dewinter en Frank Vanhecke over hun rebelse jaren als scholier in Brugge en hoe ze verder schouder-aan-schouder de wereld veroverden. Niets kan hun vriendschap verbreken… tot een vrouw tussen hen in komt te staan. Gaan Dewinter en Vanhecke voor eeuwig elk hun eigen weg op of komt het nog tot een verzoening? Het antwoord van Filip Dewinter en Frank Vanhecke op het boek van Tom Cochez Eigen Belang Eerst. In Samen Gelukkig verklappen Bart De Wever (40 j., vier kinderen) en Liesbeth Homans (38 j., twee kinderen) hoe hun relatie van respectievelijk parlementslid en parlementair medewerkster evolueerde naar beiden senator en partners voor het leven. Samen ijveren ze voor een Vlaanderen waar de kerk in het midden staat en ondernemers niet gehinderd worden overheidsbureaucratie en vakbonden. Als extraatje bij het boek: het beste uit de menu’s van de frituren ’t Draakske en ’t Kriekske. In Apache, Humo, Joods Actueel vertelt Sandy Neel over haar feestjes in café De Leeuw van Vlaanderen, de kantine van voetbalclub Beerschot en elders. De auteur waarschuwt foto’s van feestjes te posten op Facebook. Zoals Sandy Neel tot haar eigen schade en schande ondervond, geraken zo die foto’s wel eens in de boekskes. Met een voorwoord van Valérie Seyns, partner van Bart Debie en intieme vriendin van de auteur.

 

De boeken worden tegen 6 december in de boekhandel verwacht, en als dat niet lukt vind je tegen dan alleszins terug dagelijks een artikel op deze blog.

00:10 Gepost door AFF/Verzet | Permalink | Commentaren (0) | Tags: boeken, dienstmededeling |  Facebook | | |  Print

De commentaren zijn gesloten.