06-04-12

'BETERE TWITTERAAR' VALT STIL

Filip Dewinter, dezer dagen op verlof in Zeebrugge, volgt vanuit zijn vakantieverblijf natuurlijk nog altijd de politieke actualiteit. Het interview met Tom Van Grieken (zie hierboven), verschenen op de regionale bladzijden van Gazet van Antwerpen, kon op zijn goedkeuring rekenen. ‘Nieuwe spitsen naast Dewinter’ (...) Prima, het werd tijd!, twitterde Dewinter vanuit Zeebrugge.

 

Van Grieken is niet van plan om met de VBJ binnen het VB een rebelse koers te gaan varen, schreef Gazet van Antwerpen. Tom Van Grieken verduidelijkte: “Wij zijn geen aparte organisatie. Maar ik wil niet zomaar een conservator van de VBJ zijn, het is de bedoeling om actief bij te dragen aan de vernieuwing van de partij. Dat kan bijvoorbeeld door meer te doen met nieuwe media. We moeten onze stijl aanpassen aan die van de jeugd. Al is Filip Dewinter goed mee, ik vind hem een van de betere twitteraars.”

 

Het is waar: Filip Dewinter is een van de betere twitteraars bij het VB. Gisteren twitterde hij behalve over het Gazet van Antwerpen-interview ook nog over de Vlaamse kust en over Iron Lady Margaret Tatcher. Maar over het onderzoek naar de stemverschuivingen tussen 2007 en 2010, en het stemmenverlies daarbij van het VB aan de N-VA maar ook aan progressieve partijen, en over het het ontslag van Lega Nord-leider Umberto Bossi nadat bekend geraakte dat 200.000 euro partijgeld aan de zoon van Bossi zou zijn gegeven en de Lega Nord-penningmeester banden zou hebben met de maffia… ô wat bleef de BlackBerry van Dewinter nu stil. (Foto: Filip Dewinter met een plaatselijke schone tijdens een Lega Nord-meeting, juni vorig jaar).

00:13 Gepost door AFF/Verzet | Permalink | Commentaren (0) | Tags: van grieken, dewinter, italië |  Facebook | | |  Print

De commentaren zijn gesloten.