08-08-12

LIEFDE IS WEER IN

Het is zomer, en dus zie je meer verliefde koppeltjes. Aan het strand en aan openluchtzwembaden, in het straatbeeld en op Facebook. Liz deelt op Facebook haar vreugde met Bart (foto 1). Jawel, Bart Debie.

 

Bezoekers van deze blog zullen zich Bart Debie herinneren als een onstuimige man. Als politieagent, waarbij hij beschuldigd werd van racisme, schriftvervalsing, overmatig geweld enzomeer en daarvoor in 2008 veroordeeld werd tot vier jaar gevangenisstraf waarvan drie jaar met uitstel, een geldboete en het verlies voor vijf jaar van zijn burgerrechten. Onstuimig ook als fuifbeest. Onmiddellijk nadat cassatie de veroordeling bevestigde trok Bart Debie de Antwerpse uitgangsbuurt in. Het zou ongemerkt voorbijgaan in de media ware het niet dat Bart Debie die avond een diamant won die hij prompt schonk aan zijn nieuwe verloofde, Valèrie Seyns. Even later verhuisde Bart Debie van Antwerpen naar Brussel, waar zijn nieuwe levenspartner toen nog Vlaams Belang-parlementslid was.

 

Men zal zich Bart Debie ook herinneren als een onstuimige tegenstander van Marie-Rose Morel, waardoor hij na een voor interpretatie vatbare uitlating op Facebook in 2010 ontslagen werd als personeelslid van het Vlaams Belang. Het werd daarna stil rond Bart Debie, toch in de media. Eind vorige maand bevestigde Valèrie Seyns op Facebook dat zij en Bart Debie sinds half april uit elkaar zijn. Het kan in de beste families gebeuren, en wij hebben er toen zedig over gezwegen. Maar nu is er terug goed nieuws: Liz deelt op Facebook mee hoe gelukkig ze is met Bart (foto 2). De fysieke gelijkenis met dé Bart is groot, en met even doorklikken komen we inderdaad uit op de Facebookpagina van dé Bart Debie.

 

Uit de gedeelde foto’s blijkt dat Bart niet alleen Liz maar ook haar Afrikaanse familie en vrienden heeft leren kennen. Ook de kinderen die daarbij horen (foto 3). Het ziet er goed uit en we wensen Bart en Liz dan ook een lang en gelukkig leven toe.

07:10 Gepost door AFF/Verzet | Permalink | Commentaren (0) | Tags: debie |  Facebook | | |  Print

De commentaren zijn gesloten.