21-05-13

MARINE LE PEN IN LEEG ZWEMBAD GEVALLEN

Vorige zaterdag verscheen Marine Le Pen, de voorzitster van het Front national (FN), niet op een partijmeeting in het Franse Limoges. Haar vader Jean-Marie Le Pen (84 j.) dook er op en legde uit dat zijn dochter dezer dagen zich niet kan verplaatsen als gevolg van een ongeval. Vader Le Pen dramatiseerde het letsel; partijmedewerkers deden zondag hun best om het letsel te minimaliseren.

 

Marine Le Pen (foto: samen met haar vader op 1 mei in Parijs) was een week geleden het gras aan het maaien aan haar buitenverblijf in de buurt van Perpignan als ze in het lege zwembad daar viel. Ze viel op haar rug in het lege zwembad tweeënhalve meter lager en brak daarbij haar heiligbeen. Marine Le Pen liet in een tweet weten dat het herstel lang zal duren, de breuk pijnlijk is, maar niets dramatisch is. Met de partijmeeting die ze in Limoges miste, startte het FN haar campagne voor de volgende gemeenteraads- en Europese verkiezingen. Marine Le Pen heeft haar handen alleszins nog vrij want intussen heeft ze een niet aflatende stroom tweets de wereld ingestuurd. Voor een persconferentie en voor televisieoptredens (Questions d’Info, C/Politique) kon ze zich nog verplaatsen. Marine Le Pen belooft dat als ze in 2017 tot Frans president verkozen wordt, ze de wet zal vernietigen die vorige zaterdag door president François Hollande werd ondertekend en het huwelijk voor iedereen, dus ook voor mensen van hetzelfde geslacht, toelaat.

 

Mocht Marine Le Pen er niet in lukken om Frans president te worden, kan ze natuurlijk nog solliciteren voor de rol van Romy Schneider in een remake van de film La piscine. Jean-Luc Mélenchon (Front de Gauche) wenste Marine Le Pen een spoedig herstel toe, om ze bij de volgende verkiezingen met des te meer kracht te kunnen verslaan. “Intussen breek ik mijn kont voor de werknemers, terwijl zij haar kont breekt in een zwembad”, twitterde Mélenchon nog.

00:11 Gepost door AFF/Verzet | Permalink | Commentaren (0) | Tags: frankrijk, le pen |  Facebook | | |  Print

De commentaren zijn gesloten.