25-06-13

GEZINSUITBREIDING BIJ NEDERLANDS EXTREEMRECHTS

Filip Dewinter twitterde vrijdag met enig sarcasme dat de Antwerpse (islamitische) toekomst verzekerd is, met daarbij een foto van vijf moslima waarvan vier een kinderwagen duwen. Maar kritiek leveren is gemakkelijk.

 

Constant Kusters (foto, bekijk ook Constant Kusters door de jaren heen), de leider van de Nederlandse Volks-Unie (NVU), pakt het anders aan. Hij heeft een rijk gevulde carrière in de extreemrechtse scene in Nederland, maar de laatste jaren slabakt het wat. De Nederlandse en Duitse neonazi’s die traditioneel naar de NVU-betogingen kwamen, als vliegen naar een pot confituur gevlogen, laten het een tijdje afweten. En in februari werd de 42-jarige Constant Kusters nog veroordeeld tot een voorwaardelijke celstraf van twee weken en een taakstraf van veertig uren wegens belediging van Turken en Marokkanen, en aanzetten tot discriminatie bij een betoging in Enschede in 2011. Ook drie medestanders van Custers, onder wie Axel ‘de Hitler van Keulen’ Reitz, werden veroordeeld.

 

Helpen beledigingen niet, dan maar Turken en Marokkanen met gelijke wapens bestrijden moet Constant Kusters gedacht hebben. Hij meldt in het pas verschenen juni-nummer van het NVU-partijblad Wij Europa dat op 24 april Thorsten Rune Nordland Kusters is geboren. De lezers krijgen er daarenboven foto’s bij van het kraambezoek van partijleden en kameraden. Het is Kusters’ vijfde kind. Daarmee overtreft hij alvast het gemiddeld aantal kinderen bij Turken en Marokkanen in Nederland en Vlaanderen.

 

Thorsten Rune Nordland is op 24 april om 2u22 ’s nachts geboren. Kwatongen beweren dat Constant Kusters rekende op een geboorte op 20 april, maar dat kunnen wij niet bevestigen.

00:10 Gepost door AFF/Verzet | Permalink | Commentaren (0) | Tags: dewinter, kusters, nederland |  Facebook | | |  Print

De commentaren zijn gesloten.