30-04-14

ALTIJD ‘GOED GEDAAN’ MET HET VB

Titels zijn vaak overdrijvingen, maar niet zelden zit er iets van waarheid in. Zo ook met de titel hierboven.

 

Filip Dewinter probeert andermaal de aandacht te trekken met een stunt. Deze week met een webgame waarmee de Vlaamse kiezer virtueel kan zorgen voor minder islam, minder immigratie en minder criminelen. Het doel is het uitschakelen van vluchtende criminelen, opduikende megamoskeeën, moslimterroristen en bromvliegen met de gezichten van onder meer Elio Di Rupo en Guy Verhofstadt. De naam van het spel, Minder-Minder-Minder-webgame, verwijst naar de omstreden uitspraak van de Nederlandse PVV-leider Geert Wilders die zijn aanhangers op de avond van de gemeenteraadsverkiezingen in Nederland vroeg of ze meer of minder Marokkanen wilden. In het zaaltje werd “Minder, minder, minder” gescandeerd. “Dat gaan we dan regelen”, antwoordde Wilders.

 

Het spel dat Dewinter maandag lanceerde, speelt zich af in de straten van Antwerpen. “De speler wordt al wandelend door Antwerpen geconfronteerd met vluchtende criminelen, opduikende megamoskeeën en moslimterroristen op vliegende tapijten. Ook vallen vervelende bromvliegen met de gezichten van Elio Di Rupo, Guy Verhofstadt en Laurette Onkelinx de speler lastig. Het komt er op aan zoveel mogelijk van deze bromvliegen aan te klikken en te raken met een vliegenmepper. De islamterroristen en vluchtende criminelen moeten uitgeschakeld worden met een knuppel. De moskeeën worden aangeklikt met een stopbord”, legde Filip Dewinter aan de verzamelde pers uit.

 

Het spel spelen duurt twee minuten, en opvallend is hoe traag de te raken vluchtende criminelen, opduikende moskeeën, moslimterroristen en andere vervelende bromvliegen verschijnen. Je kan dus flink wat punten verzamelen. Maar nog gekker is dat als je bewust niemand raakt, je aan het einde van het spel ook nog de boodschap “Goed gedaan” krijgt (foto). Met het Vlaams Belang altijd prijs.

00:05 Gepost door AFF/Verzet | Permalink | Commentaren (0) | Tags: 25 mei, dewinter |  Facebook | | |  Print

De commentaren zijn gesloten.